de AVG

Onze website slaat geen persoonlijke gegevens what so ever op.

Privacyverklaring

Onze website laat bij jou geen cookies achter en slaat bij ons geen persoonlijke gegevens van jou op. Onze website is SSL beveiligd net als emailverkeer met WetNose, email word gecodeerd verzonden en kan niet door derden worden gelezen. Emails bewaren we 6 maanden. Backups maken we 3 maandelijks en we voeren wekelijks (veiligheids) updates uit aan onze website. Onze website is aangemeld bij Google Search console die ook onze website checked op security issues.

Verwerking

Wij zijn webdesigner met SEO als expertise en bieden tevens host diensten. Wij hebben geen (sub)verwerkers overeenkomst met andere partijen behalve dan met onze klanten. Doordat wij alles in house aanbieden kunnen we de veiligheid tussen alles naadloos integreren en optimaliseren. Wanneer we met freelancers werken is dat voor programmeerwerk, ontwerp en onderhoud. Onze freelancers hebben geen toegang tot persoonlijke gegevens van (klanten van) onze klanten.

AVG Proof

Wij zijn en werken AVG proof en bieden standaard de beveiliging aan die we zelf ook hebben. Qua hosting een SSL beveiligde website met SSL beveiligd Email verkeer op een beveiligde server met premium spamfilter. Qua webdesign gebruiken we enkel premium templates met premium spamfilter en premium plugins die we continu up to date houden. Ook de websites die we bouwen worden aangemeld bij Google Search console, voor de check op security issues en voor SEO doeleinden.

Voor klanten

Heb je onderhoud en hosting bij ons afgenomen, dan zijn we maandelijks achter de schermen voor je bezig aan jouw website of webshop voor webdesign of hosting. Dit deden we al maar nu registreren we ook maandelijks wat we ter verbetering van de beveiliging hebben gedaan en sturen je iedere maand een rapportage. Dit maakt niet alleen jouw AVG positie sterker, het houd ons scherp en maakt onderhoud nog tastbaarder.

Persoonlijke gegevens

Verwerken wij dan helemaal geen gegevens? Tuurlijk wel, wij bestuderen ook het bezoekersgedrag op onze website maar slaan geen gegevens op die inbreuk maken op jouw privacy. Wanneer je daadwerkelijk gebruik gaat maken van onze diensten hebben wij vanzelfsprekend wel  wat persoonsgegevens van je nodig en verwerken wij puur de persoonsgegevens die je zelf aan ons verstrekt. Ook al zijn het hele vanzelfsprekende persoonsgegevens we hebben netjes in onze privacy statement gezet welke het zijn en hoe we ermee omgaan.


Ben je klant en wil je een AVG check op ons werk door een onafhankelijke deskundige, dan kan dat te allen tijde. De door jou aangewezen deskundige moet vanzelfsprekend minimaal alles zelf AVG proof hebben en een helder Privacy statement kunnen overleggen. De kosten van de deskundige zijn voor jouw rekening.

Ben je geen klant en wil je ons inschakelen als onafhankelijke deskundige voor een check op jouw website, dan kan dat ook. Je krijgt dan van ons een overzicht van alle eventuele verbeterpunten met duidelijke onderbouwing. Deze kan je dan bij jouw webdesigner voorleggen. Wij voeren de eventuele (herstel) werkzaamheden niet voor je uit.

Onze diensten worden beoordeeld met 5.0 uit 5.0 op basis van 28 Google-recensies en daar zijn we trots op !

5 sterren