Campagne Website €1000 | WetNose webdesign Enschede
  • WETNOSE WEBDESIGN ENSCHEDE
featured image featured image

Campagne Website €1000

Campagne Website €1000

We hebben de campagne website Taxi Export Amsterdam gelaunched. Een campagne website is een uitgeklede website van maximaal 3 pagina’s. Gericht op 1 specifieke dienst, product, merk, doelgroep of zoekterm en genoeg om top 5 mee te scoren in Google.

Een campagne website is vergelijkbaar met een campagne op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Google Ads en uiteindelijk bedoelt om meer verkeer naar je corporate website te krijgen, meer conversie, meer naamsbekendheid en vertrouwen bij je doelgroep. Het grote voordeel van een campagne website vs adverteren op deze platformen is dat jouw campagne alleen bij mensen komt die specifiek op zoek zijn en niet toevallig als een van hun interesses hebben. Het momentum is beter, de klikken kwalitatiever en in tegenstelling tot bv Google Ads zijn de klikken helemaal gratis!

Omdat het bijna de helft minder werk is van een gewone website kost het ook bijna de helft minder €1.000 voor de website en €15,00 voor onderhoud (indien gewenst) inclusief gratis hosting en domeinnaam. De website kan op diverse manieren ingevuld en aangekleed worden. Ook hier standaard MobileFirst design, premium template met premium plugins, contactformulier met map, uiteraard SEO maar bijvoorbeeld geen blog optie, portfolio, 2e taal en maximaal 3 pagina’s gericht op 1 specifieke dienst, product, merk, doelgroep of zoekterm.

Contact Informatie