Contact

Hieronder een overzicht met onze veel-gegeven-antwoorden. Staat het antwoord op  je vraag er niet bij, kies dan je favoriete manier om in contact te komen. We zijn dagelijks bereikbaar tot 00:00, dus ook in het weekend. Collega vakidioot? We komen graag in contact en zijn super nieuwsgierig naar jouw onderscheidende expertise en naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij hebben geen leerwerk, werkervarings of BBL plekken.

Sites bouwen we in 10 dagen voor €1.500, shops in 15 dagen voor €2.250. Alleen wanneer je opties wilt waar jij wat aan hebt maar de rest van de wereld niet, zal het meer gaan kosten.

Standaard inbegrepen bij webdesign is MobileFirst Ontwerp, Ontwikkeling, Optimalisatie en restant jaar Onderhoud. Offline niet, omdat dit te verschillend is per situatie.

Wij optimaliseren ook het werk van anderen. Het werk van bureau’s uit Enschede doen we zelfs op no cure no pay basis. Wie zegt dat die de beste is moet dat ook laten zien.

Hosting is onderdeel van de SEO strategie en exclusief voor onze klanten. Een van de beveiligingen is dat we geen werk van anderen toelaten op onze servers.

Indien gewenst. €35 per maand: Hosting, support op hosting en support op jouw site of shop… Onbeperkt + hulp bij uitvoering van jouw strategie en hulp bij optimalisatie in Google.

Wij zijn en maken je AVG proof door te geven wat we zelf ook hebben. Webdesign premium templates en plugins. Hosting SSL op website en Email en we laten Google alles checken.