WetNose | gevesigd in Enschede Centrum. (open tot 00:00)

Contact

Hieronder een overzicht met onze veel-gegeven-antwoorden. Staat het antwoord op  je vraag er niet bij, kies dan je favoriete manier om in contact te komen. We zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 00:00 dus ook in het weekend. Collega vakidioot? We komen graag in contact en zijn super nieuwsgierig naar jouw onderscheidende expertise en naar wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij hebben geen leerwerk, werkervarings of BBL plekken.

Een site bouwen we voor €1.500, een shop voor €2.250. Een extra taal kost €250, we bespreken vooraf of er extra maatwerk en uren nodig zijn voor niet standaard functies.

We bouwen alles standaard MobileFirst met een premium template en premium plugins. Blog optie, portfolio, uniek ontwerp per pagina en alle nodige uren zijn inbegrepen.

Wij optimaliseren ook het werk van anderen. Het werk van bureau’s uit Enschede doen we zelfs op no cure no pay basis. Wie zegt dat die de beste is moet dat ook laten zien.

Met hosting maken we je AVG proof en pakken wij de eerste punten voor jouw SEO. Hosting is exclusief voor onze klanten met een onderhoudscontract en helemaal gratis.

Indien gewenst. €25 per maand: Hosting, support op hosting en support op jouw site of shop… Onbeperkt + hulp bij uitvoering van jouw strategie en hulp bij optimalisatie in Google.

Wij zijn en maken je AVG proof door te geven wat we zelf ook hebben. Webdesign premium templates en plugins. Hosting SSL op website en Email en we laten Google alles checken.