WetNose | gevesigd in Enschede Centrum. (open tot 00:00)
  • WETNOSE WEBDESIGN ENSCHEDE

Contact

7 dagen per week geopend van 10:00 tot 00:00, dus ook in het weekend.

Hieronder de veelgestelde vragen, heb je andere vragen of wil je het over jouw project hebben? We zijn bereikbaar! Aan jouw project werken puur professionals met een bult aan ervaring en een echte expertise. Wij doen webdesign en SEO, heb je iemand nodig voor teksten, concept, content, campagnes, vertaling, fotografie, een koppeling tussen shop en boekhoud of logistieke software etc dan betrekken we er een expert op dat gebied bij.

Wij bouwen websites vanaf €1.500 tot en met webshops van €10.000 en tussenin is er van alles mogelijk. Wij werken niet met uurtarieven maar project prijzen.

Uniek design, premium plugins, home, over, diensten en contactpagina. Blog optie, gallery, portfolio, nieuwsbrief module en vooral zoekmachine optimalisatie.

Logo ontwerp, een extra taal, online reservering syteem, koppeling tussen shop en boekhouding en plugins van derden is mogelijk maar niet standaard inbegrepen.

Met hosting maken we je AVG proof en pakken wij de eerste punten voor jouw SEO. Hosting is exclusief voor onze klanten met een onderhoudscontract en helemaal gratis.

Indien gewenst. €25 per maand: Onbeperkt support op hosting, jouw site of shop, altijd up to date en AVG proof. Gratis domeinnaam en hosting voor extra SEO punten.

Wij zijn en maken je AVG proof door te geven wat we zelf ook hebben. Webdesign premium templates en plugins. Hosting SSL op website en Email en we laten Google alles checken.