De Google Core Web Vitals komen eraan

We hebben een nieuwe website! En dat is best zonde, want de oude voldeed nog prima aan de trends en scoorde met diverse trefwoorden een nr 1 positie in Google. Alleen dat laatste willen we ook volgend jaar zo houden en ontkwamen er niet aan iets nieuws te bouwen. Google komt namelijk met nieuwe ranking factoren bovenop de bestaande, die ze de Core Web Vitals noemen. 

Lang verhaal kort, websites moeten sneller. Daar komen de Core Web Vitals op neer. Zowel voor als achter de schermen zullen websites er dus anders uit komen te zien, qua design maar vooral qua techniek. Een aantal webdesign bureaus zitten nog in de ontkennende, niet begrijpende, afwachtende fase, waar anderen juist al volop bezig zijn om met hun eigen website aan te tonen dat ze Core-Web-Vitals-proof websites kunnen maken.

core web vitals enschede

Het mooie van de Core Web Vitals is dat je niet weg komt met een zoetsappig marketing verhaal, ook hier… Het is gewoon meetbaar! Nu is er blijkbaar een wedstrijd tussen wat Twentse bureaus “wie de snelste heeft”. We’re in maar wel fair play! Dit is onze score, leuk voor ons maar wil je weten wat jij kan verwachten? Meet dan niet de site van een bureau maar een van hun recent opgeleverde websites met Google PageSpeed.

Wij bouwen niet alleen onze eigen site maar alle sites conform de richtlijnen van Google en als eerste en enige in Twente standaard inclusief de Core Web Vitals richtlijnen! Hier wat recente projecten: Nomad, Van Der Meulen & Co, ZeepziederijDAS, Auto Oortman. Vanaf 2022 breiden we onderhoud uit met een Core Web Vitals module voor de oudere opgeleverde sites en shops zodat niet iedereen gelijk een nieuwe site hoeft te bouwen.

Nieuw adres! 

We hebben er zowel online als offline een nieuw adres bij!

We zijn nu ook te vinden in Azië en online op wetnose.design