oktober 1, 2015 van WetNose in onderhoud, ontwikkeling 0 reacties 1169

Google heeft deze week de nieuwe Google Plus geïntroduceerd met zowel wat wijzigingen voor als vooral achter de schermen. De nieuwe Google Plus is technisch superieur aan alle andere sociale netwerken en de gelukkigste gebruikers zijn degenen die zich met anderen rond gemeenschappelijke interesses en passies verbinden. Wat kan Google plus voor jou betekenen?

De nieuwe Google Plus richt zich vooral op de 2 onderdelen communities en collecties. Communities is een nieuwe manier om je te verbinden met anderen die dezelfde passie en interesse in iets delen. Dit kunnen groepen met jouw collega’s, concurrenten en jouw (potentiële) klanten zijn. Collecties zijn een reeks gerichte berichten over een bepaald onderwerp(!). Collecties sorteert de berichten en zal deze vervolgens op de home stream van de volgers van dit onderwerp plaatsen. Dit is een fantastische manier om zeer geconcentreerd met jouw doelgroep in contact te komen die geen ander social media platform je op deze manier biedt.

Voor de schermen is het allemaal cleaner, aangepast voor schermen van alle formaten en zullen de apps voor iOS en Android ook bijgewerkt worden. Het gedoe met hashtags bij het kopiëren van teksten van platform naar platform is opgelost en ook de nieuwe Google Plus is vrij van reclame. Dat het gebruik van de nieuwe Google Plus bevorderlijk is voor de zoekmachineoptimalisatie mag vanzelfsprekend zijn.

De communities zijn voor onszelf en voor andere techies die bepaalde oplossingen gebruiken echt geweldig. Door in een communitie te zitten ben je snel up to date en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden. De nieuwe Google Plus is een ecosysteem voor professionals en minder voor mensen die lekker willen beppen met de buurvrouw, daar hebben we facebook voor. Google Plus is technisch superieur aan facebook, privacy technisch licht beter en geeft een reclame vrije stream met al-leen maar dingen die men interessant vind. Nog specifieker jouw doelgroep benaderen is het voornaamste waar het Google om draait, de webdesign trends van 2016 om draaien en ons hele onderhoudscontract voor 2016 om draait.

Wat de nieuwe Google Plus voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op!