• WETNOSE WEBDESIGN
domeinnaam bemiddeling | WetNose webdesign Enschede

Domeinnaam Bemiddeling

Domeinnaam Bemiddeling

Wil je een site of shop, moet je een domeinnaam registreren. Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat bestaat uit een naam en een extensie zoals .com en .nl Heb je een domeinnaam op het oog voor jouw site, shop, campagne, bedrijfsnaam of productlancering maar is die al bezet? Maak dan gebruik van onze domeinnaam bemiddeling.

Processierups.nl kwam onlangs bij ons voor een spoedopdracht, onderdeel (fundament) van het project was domeinnaam bemiddeling voor processierups.nl. Soms is een bepaalde naam vooral leuk zoals override.bike en liqu.dating maar in dit geval is het onderwerp zo’n hot item dat het dubbel en dwars de moeite waard is en dan met name voor de SEO. Ie-de-reen schrijft iets over de processierups, daar valt niet tegenop te bloggen, ook niet regionaal en dan zal deze domeinnaam icm de juiste manier van SEO net het verschil maken.

Nog voordat de tijdelijk website af was hadden we een deal voor processierups.nl en een goede deal. Binnen een week ontvingen we zelf een hoger bod en zelfs het Ministerie van LNV moest uitwijken naar een alternatieve extensie. Binnen een week trok de site 3500 bezoekers via Google. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste domeinnaam, hier begint de SEO, hier begint de marketing, wij kunnen aan de meest vreemde extensies komen, wij hosten zelf en doen dus ook domeinnaam bemiddeling voor geregistreerde domeinnamen.

Contact Informatie