• WETNOSE WEBDESIGN
genomineerd global business awards 2020 | WetNose Enschede en Bishkek

We zijn genomineerd!

We zijn genomineerd!

We zijn genomineerd voor de Global Business Awards 2020 van Corporate Vision Magazine! CV Magazine erkent ieder jaar bedrijven in allerlei industrieën en regio’s en streven ernaar met hun prijzen een nauwkeurige weergave te zijn van de besten in het bedrijfsleven.

Om genomineerd te worden moet er binnen een bepaalde sector een uitgebreide expertise zijn en bovenal moet er vooral betrokkenheid bij klant- en klantendienst zijn getoond. Alleen met de combinatie van excellentie, innovatie en vastberadenheid om te slagen word je genomineerd en deze nominatie is een van de weinige nominaties waarvoor je jezelf niet kunt aanmelden en met een zoetsappig marketing verhaal vervolgens kan winnen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen er zeker van kan zijn dat de nominaties echt verdiend zijn.

Deze nominatie is dan ook de perfecte manier om de status als marktleider te bevestigen en nog veel belangrijker… Klanten en collega’s het vertrouwen te geven dat je echt een bekroonde service levert en een bewezen strategie hebt. We zijn er dan ook apetrots op.

Contact Informatie