winnaar! Global Business Awards

We zijn genomineerd voor de Global Business Awards. Corporate Vision Magazine erkent ieder jaar bedrijven in allerlei industrieën en regio’s en streven ernaar met hun prijzen een nauwkeurige weergave te zijn van de besten in het bedrijfsleven.

Om genomineerd te worden moet er binnen een bepaalde sector een uitgebreide expertise zijn en betrokkenheid bij klant- en klantendienst zijn getoond. Alleen met de combinatie van excellentie, innovatie en vastberadenheid om te slagen word je genomineerd en deze nominatie is een van de weinige nominaties waarvoor je jezelf niet kunt aanmelden en met een zoetsappig marketing verhaal vervolgens kan winnen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen er zeker van kan zijn dat de nominaties echt verdiend zijn.

Inmiddels hebben we het bericht gekregen dat we niet alleen genomineerd zijn maar in 2 categorieën hebben gewoonnen! Wij zijn Best International full service webdesign agency en SEO Experts of the year. Deze awards zijn de perfecte manier om de status als marktleider te bevestigen en klanten en collega’s het vertrouwen te geven dat we echt een bekroonde service leveren en een bewezen strategie hebben. We zijn er dan ook apetrots op.

Nieuw adres! 

We hebben er zowel online als offline een nieuw adres bij!

We zijn nu ook te vinden in Azië en online op wetnose.design