winnaar! Global Business Awards

We waren supertrots toen we het bericht kregen dat we genomineerd waren voor de Global Business Awards 2020 van Corporate Vision Magazine. CV Magazine erkent ieder jaar bedrijven in allerlei industrieën en regio’s en streven ernaar met hun prijzen een nauwkeurige weergave te zijn van de besten in het bedrijfsleven.

Om genomineerd te worden moet er binnen een bepaalde sector een uitgebreide expertise zijn en bovenal moet er vooral betrokkenheid bij klant- en klantendienst zijn getoond. Alleen met de combinatie van excellentie, innovatie en vastberadenheid om te slagen word je genomineerd en deze nominatie is een van de weinige nominaties waarvoor je jezelf niet kunt aanmelden en met een zoetsappig marketing verhaal vervolgens kan winnen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen er zeker van kan zijn dat de nominaties echt verdiend zijn.

Inmiddels hebben we het bericht gekregen dat we niet alleen genomineerd zijn maar ook hebben gewonnen, niet in 1 maar 2 categorieën! De eerste Best International full service webdesign agency – Netherlands en in de categorie SEO Experts of the year 2020 – Netherlands. Deze awards zijn de perfecte manier om de status als marktleider te bevestigen en nog veel belangrijker… Klanten en collega’s het vertrouwen te geven dat we echt een bekroonde service leveren en een bewezen strategie hebben. We zijn er dan ook apetrots op.