september 1, 2015 van WetNose in onderhoud, ontwikkeling 0 reacties 1253

Scoort jouw website onvoldoende, dan kun je dit compenseren met AdWords, het online advertentieprogramma van Google. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat onze relaties AdWords moeten gaan gebruiken, op 1 uitzondering na: Dierenopvangcentrum Enschede gefeliciteerd met $10.000 Ad Grants advertentietegoed… Per maand!

Google Ad Grants helpt non-profitorganisaties met $10.000 AdWords tegoed per maand. Om hiervoor in aanmerking te komen, moet je uiteraard een non-profitorganisatie zijn, een complete aanvraag indienen en over een functionerende website beschikken met wezenlijke inhoud. Terwijl de aanvraagprocedure in gang was gezet hebben we samen met de mensen van het Dierenopvangcentrum Enschede intensief aan de website en inhoud gewerkt en in combinatie met diverse social media pagina’s er alles uit gehaald om in aanmerking te komen voor Google Ad Grants.

September was goed voor >12.000 bezoekers, 45.000 pageviews en honderden nieuwe volgers in social media. Dit resulteerde weer in meerdere pagina 1 en een top 3 notering in Google (van alle dierenopvangcentra in Nederland). Voor Google was alles functionerend en wezenlijk genoeg en samen met de aanvraag meer dan toereikend om DOC Enschede toe te laten als lid van Google voor non-profitorganisaties en o.a. gebruik te laten maken van Ad Grants.

Met deze Ad Grant toekenning word door Google zelf bevestigd dat wij inderdaad online identiteiten bouwen conform de richtlijnen van Google anders zou Dierenopvangcentrum Enschede geen toekenning hebben gehad. Ben je een non-profitorganisatie kan je hulp bij of een aanvraag of een functionerende website conform de richtlijnen van Google gebruiken. Laat het ons weten.

non-profit en $10.000 Ad Grants tegoed? Neem gerust contact op!