mei 1, 2018 van WetNose in onderhoud, optimalisatie 0 reacties 307

We roepen het al een tijdje maar nu is het ook zo ver! Google gaat bij websites en webshops “zonder slotje” de vermelding onveilige website weergeven en ook Safari is al begonnen. Wat het slotje doet en hoe je er aan komt lees je hier.

Het slotje laat aan website en webshop bezoekers zien of de pagina waar ze op zitten veilig is. Een slotje geeft aan dat de informatie die je achterlaat versleuteld verstuurd word en niet kan worden onderschept door derden. Om zo’n slotje te krijgen (om de informatie te versleutelen) heb je een SSL certificaat nodig, die voeg je toe aan de website, dan veranderen jouw linkjes van http naar https (de s van secured) en is alles beveiligd. Op iedere pagina van jouw site of shop zou dan het slotje moeten verschijnen.┬áTot nu toe zag je een slotje of niet, nu krijg je er dus keihard de vermelding… in het rood… dat de pagina onveilig is.

Een SSL certificaat toevoegen is een hosting gerelateerde aangelegenheid met consequenties (een hoop werk) voor de webdesigner. Omdat we de grens tussen hosting en webdesign niet uitgelegd krijgen en wij toch de eerste zijn die je belt als jouw website offline is :’) vanaf nu hosting bij webdesign! Met standaard een SSL certificaat inbegrepen bij hosting! Nieuwe klanten kunnen gelijk domeinnaamregistratie en hosting door ons laten regelen en bestaande klanten kunnen vanaf nu om met hosting naar ons en krijgen gelijk een gratis SSL certificaat en gratis installatie en… Niet alleen op website verkeer maar ook op email verkeer. Want we zijn het eens met wat Google in 2014 al zei “All online communication should be secured by default”.┬áHeb je een “onveilige website” vermelding en wordt dit niet gratis voor je gefixt door jouw host en / of webdesigner, laat het ons weten! We will make you an offer you can’t refuse.

Gratis SSL certificaat bij website? Neem gerust contact op!