• WETNOSE WEBDESIGN

Welcome to Blog

featured image featured image

Domeinnaam Bemiddeling

Domeinnaam Bemiddeling

Wil je een site of shop, moet je een domeinnaam registreren. Een domeinnaam is een uniek adres op internet dat bestaat uit een naam en een extensie zoals .com en .nl Heb je een domeinnaam op het oog voor jouw site, shop, campagne, bedrijfsnaam of productlancering maar is die al bezet? Maak dan gebruik van onze domeinnaam bemiddeling.

Processierups.nl kwam onlangs bij ons voor een spoedopdracht, onderdeel (fundament) van het project was domeinnaam bemiddeling voor processierups.nl. Soms is een bepaalde naam vooral leuk zoals override.bike en liqu.dating maar in dit geval is het onderwerp zo’n hot item dat het dubbel en dwars de moeite waard is en dan met name voor de SEO. Ie-de-reen schrijft iets over de processierups, daar valt niet tegenop te bloggen, ook niet regionaal en dan zal deze domeinnaam icm de juiste manier van SEO net het verschil maken.

Nog voordat de tijdelijk website af was hadden we een deal voor processierups.nl en een goede deal. Binnen een week ontvingen we zelf een hoger bod en zelfs het Ministerie van LNV moest uitwijken naar een alternatieve extensie. Binnen een week trok de site 3500 bezoekers via Google. Wij helpen je bij het kiezen van de juiste domeinnaam, hier begint de SEO, hier begint de marketing, wij kunnen aan de meest vreemde extensies komen, wij hosten zelf en doen dus ook domeinnaam bemiddeling voor geregistreerde domeinnamen.

Contact Informatie

featured image featured image

WordPress hosting en SEO

WordPress hosting en SEO

Als je iets bouwt moet het fundament goed zijn, het fundament van jouw site of shop is de hosting. We zien regelmatig situaties met domeinnaam, hosting en webdesign onderverdeeld over meerdere partijen en dan de hosting het liefst bij een budget host maar er is een reden voor waarom hij zo lekker goedkoop is.

Denk je aan SEO dan denk je aan goede teksten op de website en Google maar SEO begint al bij hosting. De meeste budget hosts houden geen rekening met SEO en stoppen meerdere, soms heel veel sites, op 1 server want dat is minder onderhoud dan 2 servers en die goedkope hosting moet ergens gecompenseerd worden. Zit er tussen al die sites en shops spamsites, slecht onderhouden sites of websites die door Google als onbetrouwbaar worden gezien dan heeft dit invloed op de ranking van alle sites op die server, dus ook op de ranking van jouw site.

De laadtijd van jouw site of shop heeft ook invloed op jouw ranking. Hoe meer sites (en email) op een server, hoe meer dataverkeer, hoe langzamer de server en dus jouw site zal worden. Anderzijds is snelheid ook webdesign gerelateerd, met de manier van ontwikkeling en onderhoud. Een langzame site kan dus komen door hosting of webdesign, gegarandeerd dat als jij hosting en webdesign hebt ondergebracht bij verschillende partijen dat je dus op een dag met jouw probleem van het kastje naar de muur word gestuurd.

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is jouw CMS systeem. Is jouw host “de beste in alles” of is die echt gespecialiseerd in jouw CMS systeem. Wij hebben puur WordPress hosting, dat is WordPress op zijn best en sluit naadloos aan op onze manier van ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud. SEO is de rode draad door hosting en webdesign heen. Ook wij hebben niet voor iedere site een server maar wij weten exact wie we wel en niet toelaten. Hosting is exclusief voor onze klanten en helemaal gratis bij onderhoud.

Contact Informatie

featured image featured image

Yes! Rood in Yoast!

Yes! Rood in Yoast!

We zijn weer een maandje online en staan weer bovenin Google op o.a Zoekmachine Optimalisatie Enschede en webdesign bureau Enschede. Zoektermen waar anderen betaald voor moeten adverteren om op gevonden te worden. Je ziet dat alle bureaus’s  Yoast gebruiken, doen wat Yoast zegt en ook allemaal groen scoren. Wij scoren rood in Yoast! We hebben 130 woorden gebruikt, tekst te kort, titel te kort, het trefwoord staat nergens in H1 of H2. Klopt niets van volgens Yoast maar wij optimaliseren dan ook conform de richtlijnen van Google (niet die van Yoast). Iedereen gebruikt Yoast en gebruikt het op dezelfde manier waardoor je er dus geen onderscheid meer mee maakt ten opzichte van de concurrentie en pagina 1 onbereikbaar is. Is jouw strategie ook gebaseerd op groene bolletjes? Wij kunnen je ranken! Al onze klanten scoren pagina 1.

Contact Informatie