Websites die soepel en snel werken scoren beter in Google, extra punten scoren in Google is mogelijk wanneer een website wordt gehost op een top-notch hosting server. Het is een veel voorkomende vraag, of hosting de SEO van een website beïnvloedt en het antwoord is een dikke Ja! Lees hoe…

Lees verder

We roepen het al een tijdje maar nu is het ook zo ver! Google gaat bij websites en webshops “zonder slotje” de vermelding onveilige website weergeven en ook Safari is al begonnen. Wat het slotje doet en hoe je er aan komt lees je hier.

Lees verder

Backlinks, links naar jouw website op websites van anderen. Dit kunnen links zijn naar een belangrijke pagina, een product in jouw webshop en natuurlijk naar jouw blogs. Dit proces van het verzamelen van backlinks wordt linkbuilding genoemd, er zijn webdesigners die beweren dat Google anno 2017 linkbuilding bestraft of dat backlinks niet meer effectief zijn en er zijn webdesigners die juist linkbuilding pakketten aanbieden. Wij zochten alles voor je uit.

Lees verder

Wij krijgen steeds vaker de vraag of we ook websites van andere webdesigners optimaliseren. Men had nog wel gekozen voor een bureau met een Google Partner badge… We kunnen de verleiding niet weerstaan uit te leggen wat de Google Partner badge is en welke garantie een Google Partner badge geeft en welke niet.

Lees verder

We weten dat Google de meestgebruikte zoekmachine is, zo’n 95% van alle zoekopdrachten op internet worden gedaan via Google. Steeds vaker word Google gebruikt om visuele zoekopdrachten uit te voeren, daarom blijven wij ook hameren op oa regelmatig bloggen en de blog net als de rest van de website te voorzien van de juiste fotografie. Hoe fotografie jouw ranking kan verbeteren.

Lees verder

Google Search Console (voorheen Google Webmastertools) is het gratis hulpprogramma van Google voor webmasters. Althans, het programma is interessant voor iedereen die vanuit professioneel oogpunt met een website te maken heeft, site eigenaren, SEO experts, online ondernemers en online marketeers, beheerders, bloggers, designers en ontwikkelaars. Wat kan Google Search Console voor jou betekenen?

Lees verder

We hebben het in onze blog van november al even over Google en bloggen gehad. Deze trend zat er al even aan te komen en steeds meer van onze relaties spelen hier al geweldig op in. De resultaten zijn zowel voor als achter de schermen veelbelovend, in deze blog nemen we wat resultaten onder de loep, leggen we uit hoe Google en bloggen met elkaar samen gaan en waar je op moet letten.

Lees verder

Met het eind van het jaar in zicht weten we ook wat de webdesign trends (achter de schermen) voor het komende jaar gaan worden. In 2015 zijn er op het gebied van zoekmachine optimalisatie al wat verschuivingen ingezet die in 2016 nog bepalender gaan worden voor jouw positie in Google. Wat gaat er veranderen en wat heeft meer aandacht nodig om goed te scoren in Google. Lees verder

Google heeft deze week de nieuwe Google Plus geïntroduceerd met zowel wat wijzigingen voor als vooral achter de schermen. De nieuwe Google Plus is technisch superieur aan alle andere sociale netwerken en de gelukkigste gebruikers zijn degenen die zich met anderen rond gemeenschappelijke interesses en passies verbinden. Wat kan Google plus voor jou betekenen?

Lees verder

Scoort jouw website onvoldoende, dan kun je dit compenseren met AdWords, het online advertentieprogramma van Google. Wij doen er alles aan om te voorkomen dat onze relaties AdWords moeten gaan gebruiken, op 1 uitzondering na: Dierenopvangcentrum Enschede gefeliciteerd met $10.000 Ad Grants advertentietegoed… Per maand!

Lees verder