• WETNOSE WEBDESIGN
unplugged from social media | WetNose webdesign Enschede

Ondernemen zonder Social Media

Ondernemen zonder Social Media

Vooropgesteld! Het klopt dat Social Media kan helpen je merk te laten groeien. Dat weten wij als geen ander we hebben genoeg succesvolle campagnes en strategieën met klanten bedacht en hun merk de afgelopen jaren zien groeien. We hebben klanten in onze portfolio met >15.000 Instagram volgers, we weten wat mogelijk is… Maar is ondernemen zonder social media onmogelijk?

Want tegelijk kennen wij ook genoeg ondernemers die om wat voor reden dan ook eigenlijk helemaal niet op social media willen maar zich min of meer verplicht voelen in ieder geval ergens op social iets te hebben en af en toe actief te zijn. Wijzelf… Hadden op een dag een collectieve blackout en onze creativiteit daalde tot een niveau om een foto van een doos gebak te maken en die te gaan delen op social media, dit absolute dieptepunt was voor ons reden om in 2019 te stoppen met social media en unplugged door te gaan.

En we hebben goed nieuws, social media is niet onmisbaar! Social media werkt en is een prima tijdverdrijf voor tijdens het poepen. Wij waren er van overtuigd dat er ook andere methodes en momenten moesten zijn om je doelgroep te bereiken. Er was maar 1 manier om er achter te komen en wij hebben ons unplugged van social media. Sindsdien zitten we minder lang op de wc, hebben we meer bezoekers op onze site, een hogere conversie, de contacten met onze klanten zijn regelmatiger, we zijn veel betrokkener en eten vaker een gebakje met ze, ondernemen zonder social media is prima mogelijk.

Contact Informatie