• WETNOSE WEBDESIGN
Online pop up Store | WetNose webdesign Enschede

Online pop up Store

Online pop up Store

Door het Corona virus sluiten steeds meer winkels al dan niet verplicht hun deuren. Regels worden strenger en nog altijd behoort een totale lockdown tot de mogelijkheden. Tegelijk zien we hierdoor meer huishoudens online bestellen. Van eten en drinken tot en met goederen om thuis te kunnen leven en werken.

In samenwerking met Kaya Consulting introduceren wij de Online pop up Store. Een webshop die volledig functionerend online staat in maximaal 2 dagen. De webshop is zo opgebouwd dat je overmorgen al kunt beginnen met online verkopen! Tegelijk ook zo gebouwd dat je in de toekomst kunt uitbreiden met add-ons zoals bedrijfssoftware en afhankelijk van de branche waarin je actief bent met kassa systemen, magazijn scanners, pad voor klanten om bestellingen te plaatsen etc. Kaya heeft oplossingen voor kleine en zeer grote bedrijven, ongeacht of je alleen in Nederland zaken doet of internationaal.

E-commerce is in deze bizarre tijden onderdeel van de oplossing en is onlosmakelijk met logistiek en distributie verbonden, of je nou op de korte termijn snel verdere omzetdaling wilt tegengaan of het juist groots wilt aanpakken in de toekomst… Dit is het moment om in te stappen! Om vertraging te voorkomen in de oplevering en niet afhankelijk te zijn van de snelheid van derden regelen wij ook een (tijdelijke) domeinnaam en de hosting. Wil je in de toekomst de online pop up Store behouden en uitbreiden, dan verhuizen wij hem kosteloos naar jouw eigen domein. Wil je puur tijdelijk shampoo online gaan verkopen omdat je vandaag de deuren van je kapsalon hebt gesloten kan dat ook. Betalen in termijnen? Geen enkel probleem!

Wil je overmorgen beginnen met online verkopen? Neem dan vandaag telefonisch contact op met Tjitse Jousma van Kaya Consulting, Tjitse is bereikbaar via 06 249 53614 of stuur een email naar hello@wetnose.nl.

Contact Informatie