recente projecten

sites, shops, b2b portals,
meertalig, zeg het maar!

branding, sites, shops,
b2b portals, meertalig,
zeg het maar!

v
a
n
 
d
e
r
 
m
e
u
l
e
n
 
&
 
c
o

De Google Core Web Vitals komen eraan! Van der Meulen & Co wilt niet straks achter iedereen aan hobbelen maar alvast aan deze ranking factoren voldoen. Voorwaarde was dan ook een 90/90 score in Google PageSpeed. Hier een praktijk voorbeeld dat een core-web-vitals-proof website niet ten koste hoeft te gaan van design.

nomad local guides
n
o
m
a
d

Nomad Local Guides is lokale gids voor reizen naar en door Kirgizië en NBSO voor de zakelijke markt in Nederland. De website is gericht op de Nederlandse markt, conform de meest recente webdesign trends, scoort ruim 90/90 in Google PageSpeed en de blogs zijn voorzien van prachtige video’s die nog meer zeggen dan foto’s.

p
r
o
k
i
n
e
s
i
s

Wij leverden als eerste bureau in Enschede standaard responsive sites en ProKinesis was het eerste bedrijf die zo’n mobielvriendelijke site wilde. De geschiedenis herhaalt zich nu met standaard een hoge Google PageSpeed score. ProKinesis is er weer op tijd bij voor deze nieuwe boost in Google met een no-nonsense website.

selwyn senatori - champagne in the morning
s
e
l
w
y
n
 
s
e
n
a
t
o
r
i

Selwyn Senatori is al jaren klant bij ons en we hebben al diverse projecten voor hem gedaan, Champagne in the Morning was het eerste project. Met het bepalen van de layout van de webshop was destijds rekening gehouden met 5 items tot een groei van 10, inmiddels zijn het er 25 en is het tijd voor webshop 2.0 en verdere groei.

z
i
n

ZIN is een van de restaurants in ons portfolio. Van keuken en bediening tot het interieur is alles bij hun keurig verzorgd en was precies de eis die ze aan de website stelden. Ze wilden geen omkijken hebben naar het zelf moeten bijwerken van de menukaart. De website is super intuïtief en afgewerkt met professionele fotografie. Het bijwerken doen wij.

restaurant zin
kaya consulting
k
a
y
a
 
c
o
n
s
u
l
t
i
n
g

Kaya Consulting is onze partner voor ERP oplossingen, samen hebben we een B2B portal ontworpen waarmee we de Technology Innovator Awards ’21 hebben gewonnen. Kaya heeft klanten in bijna alle Europese landen tot ver daar buiten. Voor hun hebben we de branding en een meertalige website waaronder een variant in Turks schrift gemaakt.

b
e
a
r
b
r
i
c
k

Bearbrick is een immens populair verzamelobject in Azië. Deze designerberen worden steeds van een ander uiterlijk voorzien door kunstenaars van over de hele wereld. Het Van Gogh Museum en jeansmaker Denham hebben al een eigen Bearbrick. Aan ons om het merk Bearbrick te positioneren in Europa, beginnend met Nederland.

bearbrick shop
tricorp
t
r
i
c
o
r
p
 
w
o
r
k
w
e
a
r

Tricorp is groothandel in werkkleding. Consumenten willen snel online shoppen bij retailers en retailers willen dat op hun beurt weer bij de groothandel. Samen met Kaya hebben we hier een B2B Portal neergezet. Super flexibel  tegelijk ook super beveiligd en kunnen er ook niet veel van laten zien, neem contact op voor meer info of een demo.

Nieuw adres! 

We hebben er zowel online als offline een nieuw adres bij!

We zijn nu ook te vinden in Azië en online op wetnose.design