winnaar! technology innovator awards

We zijn weer in de prijzen gevallen! Vorig jaar werden onze diensten bekroond met prijzen, dit jaar hebben we de Technology Innovator Awards van Corporate Vision Magazine gewonnen met onze B2B portal en de titel Best Full Service Webdesign Agency Benelux gekregen.

De Technology Innovator Awards erkennen bedrijven in de technologie industrie voor hun innovatie en uitmuntendheid in hun bedrijfspraktijk. Een lang verhaal kort, wij hebben van WordPress (CMS), WooCommerce (Webshop) en Uniconta (ERP) één B2B Portal gemaakt. Een webshop gekoppeld met een ERP systeem voor groothandels en fabrikanten om het hun afnemers zo makkelijk mogelijk te maken. 

Dit bedenk en maak je niet alleen en hebben wij samen met Kaya Consulting ontworpen en ontwikkeld en met een groothandel in werkkleding in de praktijk geoptimaliseerd en voor hun gepersonaliseerd. Door de combinatie van WordPress, WooCommerce, Elementor PRO en Uniconta is onze B2B Portal niet alleen super flexibele in gebruik maar ook als super flexibel portaal aan te bieden aan jouw afnemers! Precies die flexibiliteit maakt onze Cloud Based B2B portal één rete innovatief geheel en is een Technology Innovator Award waard.

technology inovator awards

Nieuw adres! 

We hebben er zowel online als offline een nieuw adres bij!

We zijn nu ook te vinden in Azië en online op wetnose.design