winnaar! technology innovator awards

We zijn weer in de prijzen gevallen! Daar waar vorig jaar vooral onze diensten bekroond werden met prijzen, zijn we dit jaar in de prijzen gevallen met onze B2B Portal. Wij hebben de Technology Innovator Awards van Corporate Vision Magazine gewonnen en de titel Best Full Service Webdesign Agency Benelux gekregen.

De Technology Innovator Awards erkennen bedrijven in de technologie industrie voor hun innovatie en uitmuntendheid in hun bedrijfspraktijk. Zo simpel mogelijk uitgelegd: wij hebben van WordPress (CMS), WooCommerce (Webshop) en Uniconta (ERP) één B2B Portal gemaakt. Een webshop gekoppeld met een ERP systeem voor groothandels en fabrikanten om het hun afnemers zo makkelijk mogelijk te maken. Consumenten willen snel online shoppen bij retailers, retailers willen op hun beurt snel online shoppen bij groothandels in een persoonlijke omgeving.

Dit bedenk en maak je niet alleen en hebben wij samen met Kaya Consulting ontworpen en ontwikkeld en met een groothandel in werkkleding in de praktijk geoptimaliseerd en voor hun gepersonaliseerd. Door de combinatie van WordPress, WooCommerce, Elementor PRO en Uniconta is onze B2B Portal niet alleen super flexibele in gebruik maar ook als super flexibel portaal aan te bieden aan jouw afnemers! Precies die flexibiliteit maakt onze Cloud Based B2B portal één rete innovatief geheel en is een Technology Innovator Award waard.

technology inovator awards