Afbeelding Archieven | WetNose webdesign Enschede

Campagne Website €750

Campagne Website €750

We hebben de campagne website Taxi Export Amsterdam gelaunched. Een campagne website is een uitgeklede website van maximaal 3 pagina’s. Gericht op 1 specifieke dienst, product, merk, doelgroep of zoekterm en genoeg om top 5 mee te scoren in Google.

Een campagne website is vergelijkbaar met een campagne op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Google Ads en uiteindelijk bedoelt om meer verkeer naar je corporate website te krijgen, meer conversie, meer naamsbekendheid en vertrouwen bij je doelgroep. Het grote voordeel van een campagne website vs adverteren op deze platformen is dat jouw campagne alleen bij mensen komt die specifiek op zoek zijn en niet toevallig als een van hun interesses hebben. Het momentum is beter, de klikken kwalitatiever en in tegenstelling tot bv Google Ads zijn de klikken helemaal gratis!

Omdat het de helft minder werk is van een gewone website kost het ook de helft minder €750 voor de website en €12,50 voor onderhoud (indien gewenst) inclusief gratis hosting en domeinnaam. De website kan op diverse manieren ingevuld en aangekleed worden. Ook hier standaard MobileFirst design, premium template met premium plugins, contactformulier met map, uiteraard SEO maar bijvoorbeeld geen blog optie, portfolio, 2e taal en maximaal 3 pagina’s gericht op 1 specifieke dienst, product, merk, doelgroep of zoekterm.

Contact Informatie

Webdesign Trends 2019

Webdesign Trends 2019

De webdesign trends van 2019 zijn bekend en alles is samen te vatten in twee woorden “Mobile First”. Alle trends zijn gebaseerd op snelheid en mobiel ontwerp, we zullen dan ook veel eenvoudige ontwerpen zien, het liefst met asymmetrische lay-outs. We zullen ook meer one-page websites gaan zien en minder sites met een doolhof aan submenu items.

Verder is Voice Search in opkomst, zoekopdrachten zullen steeds vaker spraakgestuurd zijn en hierdoor weer langer. De content zal veranderen en de manier van optimaliseren ook. Het is belangrijk dat wanneer je gaat schrijven je content een natuurlijke flow heeft. De snelheid begint bij de juiste hosting, de juiste hosting begint bij een nauwe samenwerking tussen jouw hostende partij en jouw webdesigner, die er in de praktijk vrijwel nooit is. Omdat hier zo veel punten te scoren zijn brengen wij de hosting bij 1 en dezelfde partij onder en doen de hosting helemaal gratis.

Deze trends zijn niet helemaal (eerder helemaal niet) een verassing. Wij hebben begin 2018 MobileFirst websites gemaakt voor Skin&Feet en ProKinesis, de resultaten zijn bij beide verbluffend. Hoe weet je nou of je een Mobile First website hebt? Heel simpel, heb je bij de bouw van jouw website eerst gekeken hoe een pagina er uit zag op groot scherm en toen op mobiel? Heb je om aanpassingen gevraagd gebaseerd op wat je zag op groot scherm? Dan heb je geen Mobile First website en heb je hooguit een hype gevolgd maar niet deze super belangrijke trend.

Contact Informatie

Website Prijzen 2019

Website Prijzen 2019

Dit jaar zijn we begonnen iedereen met onderhoud ook hosting aan te bieden. Een hoop zaten qua hosting prima maar zijn toch overgestapt. We hadden in ruil beloofd te kijken of hosting per 2019 goedkoper kon en dat kan! Niet alleen de integratie van de AVG was makkelijker door ook de hosting te doen maar het hele onderhoud is een stuk makkelijker. We besparen tijd en dat geven we terug in de vorm van gratis hosting bij onderhoud. Onderhoud blijft dus €25. Wij denken dat zo de juiste korting bij de juiste mensen komt en voor de mensen die of geen hosting of geen onderhoud hebben is de stap er naar toe nog kleiner.

Dan de Website prijzen voor 2019 : Een site vanaf 10 dagen werk €1.500, een shop 15 dagen €2.250. Sinds de bouw van Octagon Parts met 59.000 producten, is “inclusief vullen van webshop” komen te vervallen :’) en bieden we dat als aparte dienst aan tegen een bedrag per product. Ook hier besparen we tijd waardoor de webshops iets goedkoper worden ondanks ons dagtarief  van €125 naar €150 zal stijgen. Websites worden iets duurder maar standaard zit er meer inbegrepen, functioneel, technisch, AVG technisch en SEO technisch. Zoekmachine Optimalisatie is ook 2019 standaard inbegrepen bij zowel site, shop als onderhoud.

Contact Informatie

Yes! Rood in Yoast!

Yes! Rood in Yoast!

We zijn weer een maandje online en staan weer bovenin Google op o.a Zoekmachine Optimalisatie Enschede en webdesign Enschede. Zoektermen waar anderen betaald voor moeten adverteren om op gevonden te worden. Je ziet dat alle bureaus’s  Yoast gebruiken, doen wat Yoast zegt en ook allemaal groen scoren. Wij scoren rood in Yoast! We hebben 130 woorden gebruikt, tekst te kort, titel te kort, het trefwoord staat nergens in H1 of H2. Klopt niets van volgens Yoast maar wij optimaliseren dan ook conform de richtlijnen van Google (niet die van Yoast). Iedereen gebruikt Yoast en gebruikt het op dezelfde manier waardoor je er dus geen onderscheid meer mee maakt ten opzichte van de concurrentie en pagina 1 onbereikbaar is. Is jouw strategie ook gebaseerd op groene bolletjes? Wij kunnen je ranken! Al onze klanten scoren pagina 1.

Contact Informatie

SEO

SEO

Wij zijn een webdesign bureau uit Enschede met zoekmachine optimalisatie als expertise. Al onze klanten scoren pagina 1 in Google op de door hun gewenste trefwoorden, niemand uitgezonderd! Iedereen die met zoekmachine optimalisatie bezig gaat zal beginnen met de Yoast plugin. Deze plugin is een prima basis… Met de nadruk op basis. Ook jouw concurrentie gebruikt deze plugin, dus met alleen de plugin overtref je niemand met zoekmachine optimalisatie maar trek je hooguit jouw site of shop even hoog als een ander. Google kijkt ook naar de vormgeving en hoe gebruiks en mobiel vriendelijk je site is, zelfs naar de hosting en het onderhoud. Zo zijn er honderden ranking factoren naast de plugin. Wij kennen er heul veul en kunnen ze allemaal ook op jouw site of shop toepassen.

Contact Informatie

WPML Contractors Club

WPML Contractors Club

Grote kans dat als je een meertalige WordPress site of vooral WooCommerce shop wilt, uit komt bij de WPML vertaalplugin. Dit is bij uitstek de populairste, zeg maar gerust standaard, vertaalplugin. We hebben onbewust al zo veel websites en webshops meertalig gemaakt waarvan de kwaliteit dusdanig goed bleek te zijn, dat we zijn uitgenodigd tot de WPML Contractors Club! Een groep met in Nederland 35 ervaren WordPress en WPML developers, die voor 50 landen van alles meertalig ontwerpt en ontwikkeld. Leuk voor ons, leuk voor onze klanten die mee kunnen profiteren van kortingen en een netwerk met experts op het gebied van meertalige sites en vertalingen. De plugin (met alle opties) en premium support is gratis, de oplevering extra snel, de prijs dus extra interessant om uit te breiden met een extra taal en zo je potentiële doelgroep te vergroten.

Contact Informatie

Happy Birthday to Us

Happy Birthday to Us

We zijn jarig en hebben onszelf niet alleen een website maar een volledig nieuwe merk identiteit cadeau gedaan. In 2015 zijn we begonnen als bureau “dat alles kon” waardoor we hebben geleerd waar we nou goed in zijn en waarin Pro’s. Dat laatste gaan we nu nog meer benadrukken met dus een nieuwe merk identiteit, nieuwe badges, nieuw soort blogs, nieuwe samenwerkingen waardoor we nieuwe kwaliteitsdiensten kunnen aanbieden. We zijn bezig met de beste vertaalbureau’s, bedrijfssoftware integraties, concept schrijvers en nog veel meer. Allemaal dingen waar jouw merk echt beter van kan worden en allemaal dingen waar ieder bedrijf wat aan heeft klein, groot, retail of B2B.

Contact Informatie