Website Prijzen 2019

Website Prijzen 2019

Dit jaar zijn we begonnen iedereen met onderhoud ook hosting aan te bieden. Een hoop zaten qua hosting prima maar zijn toch overgestapt. We hadden in ruil beloofd te kijken of hosting per 2019 goedkoper kon en dat kan! Niet alleen de integratie van de AVG was makkelijker door ook de hosting te doen maar het hele onderhoud is een stuk makkelijker. We besparen tijd en dat geven we terug in de vorm van gratis hosting bij onderhoud. Onderhoud blijft dus €25. Wij denken dat zo de juiste korting bij de juiste mensen komt en voor de mensen die of geen hosting of geen onderhoud hebben is de stap er naar toe nog kleiner.

Dan de Website prijzen voor 2019 : Een site 10 dagen werk €1.500, een shop 15 dagen werk €2.250. Sinds de bouw van Octagon Parts met 59.000 producten, is “inclusief vullen van webshop” komen te vervallen :’) en bieden we dat als aparte dienst aan tegen een bedrag per product. Ook hier besparen we tijd waardoor de webshops iets goedkoper worden ondanks ons dagtarief  van €125 naar €150 zal stijgen. Websites worden iets duurder maar standaard zit er meer inbegrepen, functioneel, technisch, AVG technisch en SEO technisch. Zoekmachine Optimalisatie is ook 2019 standaard inbegrepen bij zowel site, shop als onderhoud.

Contact Informatie

Yes! Rood in Yoast!

Yes! Rood in Yoast!

We zijn weer een maand online en terug bovenin Google op Webdesign Enschede. Een zoekterm waar een ander specifiek pagina’s voor schrijft om op gevonden te worden of zelfs betaald adverteert. Je ziet dat alle bureaus’s tot in Hengelo toe Yoast gebruiken, exact doen wat Yoast zegt en ook allemaal groen scoren. Wij scoren rood in Yoast! We hebben geen “webdesign” of “enschede” in de link, op de pagina hebben we 61 woorden gebruikt, tekst te kort, titel te kort, het trefwoord staat nergens in H1 of H2, staat niet aan het begin van de meta omschrijving en komt maar 2x voor op de pagina. Klopt niets van volgens Yoast maar wij optimaliseren dan ook conform de richtlijnen van Google (niet die van Yoast). We staan ook bovenin op Zoekmachine Optimalisatie Enschede. Is jouw strategie ook nog gebaseerd op groene bolletjes en dit soort tips? Wij kunnen je ranken.

Contact Informatie

SEO

SEO

Wij zijn een webdesign bureau uit Enschede met zoekmachine optimalisatie als expertise. Al onze klanten scoren pagina 1 in Google op de door hun gewenste trefwoorden, niemand uitgezonderd! Iedereen die met zoekmachine optimalisatie bezig gaat zal beginnen met de Yoast plugin. Deze plugin is een prima basis… Met de nadruk op basis. Ook jouw concurrentie gebruikt deze plugin, dus met alleen de plugin overtref je niemand met zoekmachine optimalisatie maar trek je hooguit jouw site of shop even hoog als een ander. Google kijkt ook naar de vormgeving en hoe gebruiks en mobiel vriendelijk je site is, zelfs naar de hosting en het onderhoud. Zo zijn er honderden ranking factoren naast de plugin. Wij kennen er heul veul en kunnen ze allemaal ook op jouw site of shop toepassen.

Contact Informatie

WPML Contractors Club

WPML Contractors Club

Grote kans dat als je een meertalige WordPress site of vooral WooCommerce shop wilt, uit komt bij de WPML vertaalplugin. Dit is bij uitstek de populairste, zeg maar gerust standaard, vertaalplugin. We hebben onbewust al zo veel websites en webshops meertalig gemaakt waarvan de kwaliteit dusdanig goed bleek te zijn, dat we zijn uitgenodigd tot de WPML Contractors Club! Een groep met in Nederland 35 ervaren WordPress en WPML developers, die voor 50 landen van alles meertalig ontwerpt en ontwikkeld. Leuk voor ons, leuk voor onze klanten die mee kunnen profiteren van kortingen en een netwerk met experts op het gebied van meertalige sites en vertalingen. De plugin (met alle opties) en premium support is gratis, de oplevering extra snel, de prijs dus extra interessant om uit te breiden met een extra taal en zo je potentiële doelgroep te vergroten.

Contact Informatie

Happy Birthday to Us

Happy Birthday to Us

We zijn jarig en hebben onszelf niet alleen een website maar een volledig nieuwe merk identiteit cadeau gedaan. In 2015 zijn we begonnen als bureau “dat alles kon” waardoor we hebben geleerd waar we nou goed in zijn en waarin Pro’s. Dat laatste gaan we nu nog meer benadrukken met dus een nieuwe merk identiteit, nieuwe badges, nieuw soort blogs, nieuwe samenwerkingen waardoor we nieuwe kwaliteitsdiensten kunnen aanbieden. We zijn bezig met de beste vertaalbureau’s, bedrijfssoftware integraties, concept schrijvers en nog veel meer. Allemaal dingen waar jouw merk echt beter van kan worden en allemaal dingen waar ieder bedrijf wat aan heeft klein, groot, retail of B2B.

Contact Informatie