Webdesign Bishkek | WetNose Webdesign Bishkek (open tot 20:00)
  • WETNOSE WEBDESIGN ENSCHEDE
featured image featured image

Webdesign Bishkek

Webdesign Bishkek

We zijn nu bijna 5 jaar bezig, hebben nooit de ambitie gehad maar we ontkomen er niet meer aan… We gaan uitbreiden! Nee, we gaan niet verhuizen naar een fancy kantoor in Enschede, dezelfde website word dus niet opeens duurder. We gaan van start in een fancy kantoor in Bishkek. Een aantal diensten kunnen dus goedkoper… veeeul goedkoper! naast btw vrij. WetNose webdesign Bishkek opent 1 oktober haar deuren.

Bishkek (Kyrgyzstan) was een “logische” stap. De vraag naar maatwerk word groter en we groeien natuurlijk ook qua klanten waardoor de vraag naar onderhoud ook groter word. We hebben er een developer zitten die al een paar keer puik maatwerk heeft geleverd en 2 dames die zich enkel bezig houden met maatwerk onderhoud. Ontwikkeling en Onderhoud zijn dan ook de diensten die we volgend jaar naar Bishkek zullen verhuizen en goedkoper zullen worden. Ontwerp, Optimalisatie en Hosting blijven in Nederland.

Wat gaat er veranderen: De prijzen van de sites en shops zijn per direct aangepast. Dan zullen per 15 september onze openingstijden veranderen en zijn we van 08:00 – 20:00 (ook in het weekend) bereikbaar. Aan Onderhoud verandert dit jaar niets en kan je vanaf volgend jaar indien gewenst verlengen. Volgend jaar zullen er wel wat dingen veranderen maar daar komen we later dit jaar nog op terug, Onderhoud zal in ieder geval ook goedkoper worden!

Contact Informatie