Wie

WetNose, een team geeks, een chihuahua en een netwerk freelancers, allen vakidioten met ieder zijn eigen expertise. Er word gezegd dat wij die jongens zijn die vanaf de zolderkamer werken en dat klopt. Wij werken volgens het lean principe, maximale waarde door zo min mogelijk verspilling. Geen kantoor en adverteer kosten, dus lagere prijzen. Wij investeren in alles wat jouw online identiteit mooier of beter maakt.

Waar

Wij zitten in Enschede, onze freelancers door heel Nederland en onze klanten tot buiten Europa. Heb je een vet project? Vertel ons er over in een email, dan verdiepen wij ons er in en nemen we telefonisch contact met je op. Je krijgt gelijk een contactpersoon voor al jouw vragen! Die komt persoonlijk kennis met je maken, de sfeer proeven, inventariseren en weet vervolgens wie hij waarvoor moet inzetten.

Waarom

Premium webdesign betaalbaar maken. Mensen passen hun schoenen in de winkel en bestellen ze vervolgens thuis online. Ze zijn online goedkoper omdat de webshop waarschijnlijk word gerund vanaf een zolderkamer, simpelweg geen fysieke winkel heeft en geen extra personeel op zaterdag heeft lopen. Exact daarom houden wij onze overhead kosten laag en kunnen wij hetzelfde voor minder bieden.

Wanneer

We begrijpen dat je overdag druk bent en we begrijpen dat soms iets niet even tot maandag kan wachten. Daarom zijn we ook 's avonds en in het weekend bereikbaar, zowel voor hosting als webdesign gerelateerde zaken. We zijn van 00:00 tot 12:00 per email en van 12:00 tot 00:00 ook telefonisch bereikbaar. Wij werken meer uren op een dag en dagen in de week waardoor we een klus sneller en goedkoper kunnen klaren.

Wat (kost het)

Wij hanteren prijzen die je bij het lean principe mag verwachten, ons dagtarief is €125. Ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie van een website doen we in 10 dagen voor €1250 en van een webshop in 20 dagen voor €2500, inclusief contactformulier, nieuwsbrief module, blogpagina etc. Het onderhoud is restant jaar gratis en vervolgens indien gewenst te verlengen voor €32,50 per maand.

Whoooot, €32,50

Voor €32,50 per maand heb je support op alles online. Hosting en support op hosting gereltaeerde zaken zit inbegrepen! Wij houden op zowel hosting als webdesign gebied alles veilig, up to date en AVG proof. Verder helpen we je bij de uitvoering en het continu verbetren van jouw blog, social media en SEO strategie. Al onze relaties met een onderhoudscontract (geen garantie) scoren pagina 1 in Google!


Hoe kom je met ons in contact, je kan visit ons aan de Van Loenshof in Enschede, mail ons via hello@WetNose.nl, call ons op 053 47898 52, circle ons op Google+, like ons op facebook, connect met ons op LinkedIn, subscribe op ons op YouTube, review ons op Yelp en Mac gebruikers kunnen ook video call ons via FaceTime en vinden op Kaarten.

In 2017 hebben we alle vragen binnen een uur in behandeling genomen en binnen 1 dag opgelost, waarvan ruim 70% extra diensten betroffen en 25% maatwerk. Onze belangrijkste bronnen voor nieuwe klanten en projecten waren Google en onze eigen bestaande klanten, hiervoor super bedankt!

Onze diensten worden beoordeeld met 5.0 uit 5.0 op basis van 28 Google-recensies en daar zijn we trots op !

5 sterren