over WetNose

De lean webdesign bureau, maximale waarde door zo min mogelijk verspilling.

Wie

WetNose bestaat uit een team van 2 sympathieke mannen, Maxim en Lars, een chihuahua Chanel, en we werken met partners en freelancers, allen vakidioten met ieder zijn eigen expertise. Er word gezegd dat wij "die jongens zijn die vanaf de zolderkamer werken" en dat klopt. Wij werken volgens het lean principe, hebben geen fancy kantoor, winkel of showroom, hebben geen gewrapte auto's of stadsbussen rond rijden en adverteren minimaal. Wij investeren in opleiding, kennis en alles wat jouw online identiteit daadwerkelijk mooier of beter maakt.

Waar

Enschede is ons vestigingsadres maar we werken vanuit zolderkamers verspreid over heel Nederland. We hebben klanten in België en we hebben klanten met kantoren tot buiten Europa. Soms zit "even langskomen" er niet in, tijdens een eerste telefoon, email of zo je wilt WhatsApp contact kijken we wat handig, nodig en gewenst is. We hebben diverse projecten volledig op afstand gedaan, we ontvangen gewoon bezoek maar wel op afspraak of we komen met de gevulde koeken bij jou op de koffie. Laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat.

Waarom

Dezelfde schoenen voor minder. Onze visie is te vergelijken met wat we zien gebeuren in de winkelstraten. De mensen passen hun schoenen in de winkel en bestellen ze vervolgens thuis online. Waarschijnlijk bij een webshop die gerund wordt vanaf een zolderkamer en waar je puur betaalt voor de schoenen, niets meer en niets minder, dezelfde schoenen, dezelfde kwaliteit. Zo werkt het bij WetNose ook, bij ons betaal je puur onze tijd wij hebben nauwelijks overhead kosten en we hebben geen verspilling die we moeten verwerken in de prijs.

Wanneer

We zijn 24/7 bereikbaar. Hierdoor zijn we super flexibel, daardoor weer efficiënter en daardoor weer productiever. Iedereen heeft zijn taken binnen een project, de een begint wanneer de ander klaar is, letterlijk! en niet morgenvroeg om 09:00 als het kantoor weer open gaat. Morgenvroeg om 09:00 hebben wij al dubbel zoveel werk voor je verricht. We werken niet op uurtarief maar projecttarief en leveren websites op in 2 weken en een webshop in 4 weken geoptimaliseerd en geindexeerd. Ook voor hosting gerelateerde vragen zijn we 24/7 bereikbaar.

Wat (kost het)

Bij ons geen goedkoop toch-niet-toereikend "basis pakket" maar prijzen die je bij het lean principe mag verwachten. Webdesign : Ontwerp, Ontwikkeling, Optimalisatie van een website : €1.250, en van een webshop : €2.500. Wij hebben geen meerprijzen voor een contactformulier, blog optie, nieuwsbriefmodule, extra menu, extra pagina etc. Bij een webshop helpen we je zelfs op weg met het vullen van de webshop met producten. Extra taal : €250 Een dag iemand (op locatie) voor maatwerk €125. Onderhoud indien gewenst €32,50 per maand.

Whoooot, €32,50

€32,50 per maand, inclusief hosting met standaard SSL! Ook op email verkeer! We geven dus niet alleen onderhoud en support op jouw website of webshop maar ook op al jouw hosting zaken, geen gedonder tussen het kastje en de muur. We houden de website veilig en up to date, we helpen je met allerlei aanpassingen en uitbreidingen, bij het meedenken en uitvoeren van jouw blog en social media strategie en natuurlijk vooral met zoekmachine optimalisatie. Al onze relaties met een onderhoudscontract (geen garantie) scoren pagina 1 in Google!

contact

Stuur een mailtje of kies je favoriete manier uit om in contact te komen.

Hoe kom je met ons in contact, je kan visit ons aan de Van Loenshof in Enschede, mail ons via hello@WetNose.nl, call ons op 053 47898 52, circle ons op Google+, like ons op facebook, connect met ons op LinkedIn, subscribe op ons op YouTube, review ons op Yelp en Mac gebruikers kunnen ook video call ons via FaceTime en vinden op Kaarten.

In 2017 hebben we alle vragen binnen een uur in behandeling genomen en binnen 1 dag opgelost, waarvan ruim 70% extra diensten betroffen en 25% maatwerk. Onze belangrijkste bronnen voor nieuwe klanten en projecten waren Google en onze eigen bestaande klanten, hiervoor super bedankt!

Onze diensten worden beoordeeld met 5.0 uit 5.0 op basis van 28 Google-recensies en daar zijn we trots op !

5 sterren