Webdesign Moskou | WetNose Webdesign Moskou (open tot 00:00)
  • WETNOSE WEBDESIGN ENSCHEDE
featured image featured image

Webdesign Moskou

Webdesign Moskou

We zijn nu bijna 5 jaar bezig, hebben nooit de ambitie gehad maar we ontkomen er niet meer aan… We gaan uitbreiden! Nee, we gaan niet verhuizen naar een fancy kantoor in Enschede, dezelfde website word dus niet opeens duurder. We gaan van start in een fancy kantoor in Moskou, een aantal diensten kunnen dus zelfs goedkoper. WetNose webdesign Moskou opent 1 oktober haar deuren!

Rusland was een logische stap, we zijn er al een tijd actief, we spreken de taal, kennen de (zaken)cultuur en specifiek Moskou is een absolute webdesign hoofdstad waar een hoop design trends vandaan komen en awards naar toe gaan. WetNose webdesign Moskou gaat zich bezighouden met ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud en is er voor onze Nederlandse klanten die producten of diensten willen leveren aan Rusland, voor vertaling van site of shop maar ook om op te treden als lokale partner!

Om succesvol zaken te kunnen doen in Rusland heb je een betrouwbare lokale partner nodig die er letterlijk en figuurlijk de weg kent, die goed vertrouwd is met de zakencultuur, de gewoonten, de taal en de vaak ondoorzichtige procedures. Wil je producten of diensten leveren aan Rusland loop je tegen een muur van bureaucratie met een trage administratie en gebrekkige infrastructuur aan. Een lokale partner krijgt veel sneller veel meer voor elkaar. WetNose webdesign Moskou kan jouw lokale partner zijn.

Contact Informatie