• WETNOSE WEBDESIGN
webdesign trends 2021 | WetNose Enschede - Bishkek

Webdesign Trends 2021

Webdesign Trends 2021

De webdesign trends 2021 zijn bekend, het zal geen verassing zijn dat de allergrootste trend eCommerce is, online winkelen is gewoon makkelijker en handiger dan van winkel naar winkel sjokken en het is ook al een tijd niet meer dat je alleen maar shoarma en een veel te vette pizza’s thuis kan laten bezorgen, deze trend zat er al aan te komen maar is door de lockdowns in een stroomversnelling geraakt en er is geen weg meer terug. Digitale dienstverlening is niet langer een optie exclusief voor fysieke retailers.

Wat verwachten de mensen in 2021 als ze op jouw site komen. We hebben dit jaar van Covid-19 tot kwesties van systematisch racisme en andere bronnen van stress gehad, zelfs wanneer de pandemie afneemt, zullen de economische gevolgen waarschijnlijk in de hele samenleving worden gevoeld, mensen willen rust en daarom zal je volgend jaar veel minimale ontwerpen, rustgevende kleuren en lappen ontspannende witte ruimte gediend als bakens van stilte in een lawaaierige en tumultueuze wereld zien.

We gaan volgend jaar graphics met fotografie of video combineren en we zullen meer kleurverloop tegen komen het liefst in organische vormen. Organische of vloeiende vormen zijn alles zonder rechte lijnen. Denk aan de vormen die in de natuur voorkomen, zoals heuvels, de randen van een meer of rivier, en hoe ze asymmetrisch, kronkelig en ook hier rustgevend zijn.

Op een andere manier rustgevend zijn… Daar is die weer, dark mode websites. Deze helpen de vermoeidheid van de ogen te verminderen, een punt van zorg voor velen, aangezien we steeds meer tijd besteden aan het kijken naar schermen is het niet om te shoppen of om een maaltijd te besteden dan wel omdat we een meeting hebben, tegelijk aan de esthetische kant creëert de donkere modus gemakkelijk een ultramoderne look. Black sites matter! Maar wit ook hoor, zolang het maar rustig is.

 

Contact Informatie