• WETNOSE WEBDESIGN
WetNose webdesign | WordPress Hosting Enschede

WordPress hosting en SEO

WordPress hosting en SEO

Als je iets bouwt moet het fundament goed zijn, het fundament van jouw site of shop is de hosting. We zien regelmatig situaties met domeinnaam, hosting en webdesign onderverdeeld over meerdere partijen en dan de hosting het liefst bij een budget host maar er is een reden voor waarom hij zo lekker goedkoop is.

Denk je aan SEO dan denk je aan goede teksten op de website en Google maar SEO begint al bij hosting. De meeste budget hosts houden geen rekening met SEO en stoppen meerdere, soms heel veel sites, op 1 server want dat is minder onderhoud dan 2 servers en die goedkope hosting moet ergens gecompenseerd worden. Zit er tussen al die sites en shops spamsites, slecht onderhouden sites of websites die door Google als onbetrouwbaar worden gezien dan heeft dit invloed op de ranking van alle sites op die server, dus ook op de ranking van jouw site.

De laadtijd van jouw site of shop heeft ook invloed op jouw ranking. Hoe meer sites (en email) op een server, hoe meer dataverkeer, hoe langzamer de server en dus jouw site zal worden. Anderzijds is snelheid ook webdesign gerelateerd, met de manier van ontwikkeling en onderhoud. Een langzame site kan dus komen door hosting of webdesign, gegarandeerd dat als jij hosting en webdesign hebt ondergebracht bij verschillende partijen dat je dus op een dag met jouw probleem van het kastje naar de muur word gestuurd.

Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden is jouw CMS systeem. Is jouw host “de beste in alles” of is die echt gespecialiseerd in jouw CMS systeem. Wij hebben puur WordPress hosting, dat is WordPress op zijn best en sluit naadloos aan op onze manier van ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud. SEO is de rode draad door hosting en webdesign heen. Ook wij hebben niet voor iedere site een server maar wij weten exact wie we wel en niet toelaten. Hosting is exclusief voor onze eigen webdesign klanten.

Contact Informatie