Hosting

Omdat we waarschijnlijk toch de eerste zijn die je belt als jouw website offline is, bieden we ook hosting aan. Is je website opeens offline is dat goed mogelijk hosting gerelateerd. Wij besparen jou en onszelf in dit soort situaties gedonder tussen kastjes en muren pakken het probleem op en lossen hem op. Ook op AVG gebied heb je een schakel minder en maar 1 verwerkers overeenkomst nodig voor alles.

Webdesign

WetNose is een webdesign bureau, die ook design werkzaamheden aanbied en geen design studio die ook webdesign aanbied. Webdesign is wat we doen, het is onze passie, zoekmachine optimalisatie is onze expertise binnen webdesign. Wij zijn aanspreekpunt voor alle facetten, ontwerp, ontwikkeling, optimalisatie en onderhoud van zowel website als webshop. Alles conform de richtlijnen van Google.

SEO

Zoekmachine optimalisatie is onze expertise en waarin we ons onderscheiden. Onder optimalisatie valt meer dan die goede positie in Google die standaard is. Wij gaan verder en optimaliseren naast de website de hele online identiteit, online reputatie en de online marketing waaronder weer een blog en social media strategie valt. Bij ons hoef je niet betaald te adverteren om goed gevonden te worden.

Branding

Wij ontwerpen en moderniseren huisstijlen of borduren met hetzelfde gemak voort op een bestaande. Wanneer we bezig zijn met branding, werken we ook hier aan een volledige identiteit en reputatie met als doel zorgen dat klanten zich vertrouwd voelen als ze naar jouw onderneming kijken. Daarnaast kijken we naar hoe we alle elementen kunnen verwerken tot één consistente presentatie naar buiten toe.

Offline

Ook voor alles design voor offline gebruik kunnen we aanspreekpunt zijn. We werken met allerlei vakidioten met ieder zijn eigen expertise. Zo kunnen we ook alle zorg uit handen nemen voor allerlei kantoor, reclame en marketing materiaal, drukwerk, relatiegeschenken etc, van ontwerp tot en met levering. Ook hier kijken we hoe we alles kunnen verwerken tot één consistente presentatie naar buiten toe.


Marketing

Webdesign is een onderdeel van jouw branding, sluit altijd naadloos aan op jouw huisstijl, vormt samen met communicatie jouw online identiteit en bepaalt jouw online reputatie. Dit alles valt weer onder een marketingstrategie. Wij beheersen dit als geen ander en krijgen dan ook vanuit diverse invalshoeken geregeld nieuwe projecten. Wij helpen allerlei bedrijven met allerlei marketing ondersteunende diensten.

Huisstijl

Wij zijn specialist in de kleine ondernemer die lokaal online rambam willen maken. Wanneer we beginnen met ontwerpen, beginnen we met het bedenken van een woord of beeldmerk of combinatie hiervan. Is die er al dan borduren we met hetzelfde gemak voort op wat je hebt. Hieronder een overzicht met recent ontworpen logo's, de basis van alles. Binnenkort is hun volledige identiteit te zien in onze portfolio.


SEO

Als je alle verhalen moet geloven is iedereen expert in ”zoekmachine optimalisatie”. SEO (Optimization), SEA (Advertising) en SEM (Marketing) zijn termen die internetmarketeers graag roepen maar er is nogal een verschil. Wij zijn expert in SEO! Hoog scoren in de organische (gratis) gedeelte van Google. SEA is hoog scoren middels betaald adverteren, SEM is de overkoepelende naam van beide.

Resultaat

Wil je adverteren, dan zijn wij jouw partner maar het kan nooit zo zijn dat je moet adverteren om goed gevonden te worden. Is dat wel zo dan is de tijd die je in SEO moet steken er simpelweg niet ingestoken, overgeslagen en rechtstreeks door naar SEA. Wij doen er met SEO alles aan om SEA te voorkomen. Een Google badge zegt vooral hoe goed je bent in SEA, de real time resultaten hieronder hoe goed je bent in SEO.

APK Lanjouw

APK Lanjouw is 4 augustus pas gelaunched en wilt vooral goed gevonden worden op APK Enschede en APK Camper Enschede. Check waar ze nu al staan!

Azukari

Azukari wilde gevonden worden op Azukari, in de koi wereld alom bekend. Ze zijn uiteraard vindbaar in de gewone zoekresultaten maar ook op foto en video.

Arts&Ants

Arts&Ants wilde naast Koi Aalsmeer, Bonsai Aalsmeer en Vijver Aalsmeer ook goed gevonden worden op Vijveraanleg Aalsmeer. Check de resultaten.

Blaasmere

Blaasmere wilde in verschillende plaatsen op verschillende keywords gevonden worden, zoals op Klarinetles Hilversum en Saxofoonles Almere.

Breukers Tuinmeubelen

Breukers Tuinmeubelen wilde algemeen goed gevonden worden op Tuinmeubelen Enschede en specifiek op Garden Impressions Enschede.

CAD Booster

CAD Booster wilde tussen alle lokale vacatures, cursussen en concurrentie toch graag gevonden worden op enkel Solidworks Enschede, check hun positie.

Champagne in the Morning

Voor Champagne in the Morning is het puur relevant dat de webshop als 1e vindbaar is op Champagne in the Morning en dat is die ook.

De Schuur

De schuur wil de gevonden worden op algemene zoektermen zoals Stoffenhandel Enschede en Meubelstoffen Enschede maar ook op specifieke termen als Vitrages Enschede.

Dierenkliniek Enschede

Dierenkliniek Enschede wilde heel vanzelfsprekend gevonden worden op Dierenarts Enschede en specifiek op Dierenarts Katten Enschede.

Gerben Psycholoog

Gerben Psycholoog wilde gevonden worden op Psycholoog Losser alle psychologen uit Losser samen passen op pagina 1 maar er past maar 1 bedrijfsvermelding.

ik fiets Enschede

ik fiets Enschede wilde gevonden worden op Duofiets Enschede. Er is niet veel concurrentie op dit woord dus is ook hierop gelijk hun bedrjfsvermelding te zien.

Jessica van Lingen

Jessica wilde gevonden worden op Healing Enschede en op Reading Enschede. Er zijn bedrijven die voor deze zoekterm betaald.

Kaya Consulting

Kaya Consulting opereert internationaal in een branche waarin anderen betaald adverteren om gevonden te worden op Business analytics services.

Kosie food & drinks

Kosie food & drinks wilden gevonden worden op Europese keuken Enschede en dat men eerst op de website uitkwam op de naam Kosie.

Kwekerij Vije

Kerstboomkwekerij Vije wilde met hun product gevonden worden op Kerstboom Enschede en met hun dienst op Kerstboom bezorgen Enschede.

Laurens William

Bij Laurens William draait het vooral om YouTube en Soundcloud maar waarom niet op Chill music producer en voor de fun op Chill music from Holland.

Maikel Rutgers

Maikel Rutgers wilde gevonden worden op Ballonartiest Enschede. Dit is een zoekterm waar anderen betaald voor adverteren om op gevonden te worden.

MAU.D

MAU.D is een grafisch ontwerpster uit Enschede en wilde gevonden worden op de zoekopdracht grafisch ontwerp Enschede.

mijntaxiverkopen.nl

mijntaxiverkopen.nl wilde vooral overal goed gevonden worden op Taxi verkopen en Taxi export en dan vooral zo vaak en opvallend mogelijk.

MSG Post & Koeriers

MSG was na de launch van hun geen-WetNose-website verdwenen uit Google en wilde graag weer gevonden worden op Post Enschede en Koerier Enschede.

Override fietskoeriers

Override fietskoeriers wilde niets minder dan de nr 1 positie op Fietskoerier Enschede, langzaam zijn we aan het uitbreiden, zoals Fietskoerier Almelo.

ProKinesis

ProKinesis had een onvindbare geen-WetNose-website waarmee ze gevonden willen worden op oa Podotherapie Volwassenen en Sportpodotherapie Enschede.

Remuon+

Remuon+ wilde voor hun klanten gevonden worden op Vastgoedbeheer Enschede en voor de fun naar hun persooneel toe op Vaklieden Enschede.

Twente Automotive

Twente Automotive wilde lokaal gevonden worden Auto export Enschede en regionaal op Auto export Twente en op Auto inkoop Twente.

Uw Budget

Uw Budget wilde gevonden worden op PGB Advies en PGB Administratie. Daarnaast zijn hun vacatures ook geoptimaliseerd en goed vindbaar.

WetNose

Wij scoren waar anderen betaald adverteren, zoals Webdesign Enschede en Google partner Enschede. Immers, als we zelf niet hoog komen hoe boosten we jou dan...